Lions Loppis Tjörn

Share

Lions Loppis Tjörn är en av alla second handbutiker (även om de kallar sig Loppis) som Lions driver. Jag har tidigare varit på besök på deras i butik i Eriksberg, läs mer om den här.

Butiken på Tjörn ligger ett stenskast från Rörekullen Loppis i Ladan så ett tips är att besöka båda butikerna i samma veva för att öka chansen till fina fynd, om man känner för det.

Butiken är en fullsortiments-butik och här hittar ni allt från möbler till mindre prylar eller kläder.

Öppettider, adress och övrig information till Loppisen kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens hemsida för senaste information.

Öppettider:
Onsdagar: 15-18
Lördagar: 10-13

Adress: Aröd, Tjörn – Vägbeskrivning HÄR!

Hemsida: http://www.lionstjorn.org

Continue Reading

Rörekullen Loppis i Ladan

Share

Rörekullen Loppis ligger utanför Göteborg på ön Tjörn. Adressen är Tolleby 4 i Aröd. En väldigt mysig loppis belägen i och utanför en lada på en gammal gård ute på landet. Här är det väldigt fint och gemytligt.

Loppisen är en fullsortiments-loppis och säljer det mesta, allt från möbler till inredning till kläder. Speciellt kul att gå runt i den delen av loppisen som är en gammal lada och inte bara kolla på alla prylar utan även på byggnaden i sig.

Loppisen säljer även lite drickor, glass och tilltugg i anslutning till kassan. Kan ju vara väldigt trevligt med en glass, speciellt en dag som den då jag var där då det var strålande sol!

Rörekullen Loppis i Ladan är väl värt ett besök!

Öppettider, adress och övrig information till Loppisen kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens facebook-sida för senaste information.

Öppettider:
Onsdagar: 15-18
Lördagar: 10-14

Adress: Tolleby 4, 47196 Bleket

Hemsida: http://www.rorekullen.se

facebook300px Följ butiken på Facebook.

Continue Reading