Ebbes Hörna Vallgatan

Ebbes Hörna på Vallgatan i Göteborg är en av flera Ebbes butiker i staden! Klicka HÄR för att se resten!

(Öppettider, adress med mera finner ni längst ner i inlägget)

Butiken ligger på trevliga Vallgatan centralt i Göteborg och sortimentet är det mesta man kan tänka sig, dock inte möbler och med ett sort fokus på kläder och en jättestor bokavdelning!

Nedan kommer ett par bilder från mitt senaste besök där!

Öppettider, adress och övrig information till butiken kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens hemsida för senaste information.

Öppettider:
Vardagar: 10-18
Lördagar: 10-16

Adress: Vallgatan 1, 411 16, Göteborg

Hemsida: Klicka här!

Telefon: 031-755 37 88

Continue Reading

Lindra Second Hand Hisings Backa

Lindra Second Hand i Hisings Backa i Göteborg är en av många Lindra-butiker runt om i Sverige!

I sortimentet finner ni allt ifrån kläder, möbler, prylar och proslin med mera.

Lindra är en Second Handbutik där överskottet går till biståndsorganisationen Human Bridge med visionen om en rättvisare global resursfördelning.

Nedan är ett par utvalda bilder från deras instagram-kanal:

Öppettider, adress och övrig information till butiken kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens Instagram och eller Facebook för senaste information.

facebook300px instagram30px Följ butiken på Facebook och Instagram!

Hemsida:
http://lindra.se

Öppettider:
Mån-Fre 11-18
Lörd 11-15

Adress:
Selma Lagerlöfs Torg, 422 48, Göteborg

Telefon:
031-58 55 22

Save

Save

Continue Reading

Utby Promenadloppis

Utby Promenadloppis hålls en gång per år (på sommaren) och nu senast var det tredje gången som loppisen annordnades. Känslan är lite den samma som Majorna Megaloppis som också den hålls en gång per år och då fylls verkligen Majorna till bredden med försäljare och köpare. För er som inte känner till konceptet är det den dagen på året fritt fram att gå ut på gatan och sälja sin gamla grejer. Och det gör verkligen folk! Även på Utby Promenadloppis var det väldigt mycket försäljare och köpare men såklart inte lika många som på Majorna Megaloppis. En annan skillnad är att den i Majorna hålls i stads-miljö och den i Utby i villaområdes-miljö. Man får helt enkelt besöka folks trådgårdar, garaga osv där de ställer ut!

Utbudet är variernande men en hel del leksaker och barnprylar, vilket inte är konstigt då det bor väldigt mycket familjer i villorna runt om i Utby, vilket även speglar utbudet.

På sina ställen sålde människor även mat av olika slag, allt från korv med bröd, eller fika till pulled pork!

Sammanfattningsvis en väldigt trevlig tillställning!

All information finnes på: https://www.utbypromenadloppis.se

//Joakim

Continue Reading

Sockerbruket 6 Göteborg

Sockerbruket 6 är en butik som ligger på just Sockerbruket 6 i närheten av Röda Sten i Göteborg. Butiken säljer och hyr ut både vintage och nyproducerat samt sysslar med homestyling, specialmöbler och filmrekvisita.

Butiken som en kompis tipsade mig om har verkligen fantastiska möbler och inredningsdetaljer, delvis för att man här gör om gamla grejer och skapar något helt nytt och spännande!

Väl värt ett besök!

Öppettider, adress och övrig information till Loppisen kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens instagram och eller facebook för senaste information.

Sockerbruket Facebook Sockerbruket Instagram Följ butiken på Facebbok eller instagram.

Öppettider:
Tisdag-Torsdag: 14-18
Lördag-Söndag: 12-18

Adress: Sockerbruket 6, 414 51, Göteborg

Telefon: 0707 52 78 79

// Joakim

Save

Continue Reading

Majolika Antikt & Unikt

Majolika Antikt & Unikt är en second handbutik på Karl Johansgatan 45 i Majorna i Göteborg.

Jag stötte på butiken av en slump på väg hem och passade på att kolla in butiken och prata med den supertrevliga kvinnan som arbetar där och driver butiken.

Jag passade såklart på att ta en del foton och här nedan kommer fyra stycken utvalda. Butiken var verkligen superfin! Mycket kul att titta på!

Öppettider, adress och övrig information till Loppisen kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens instagram och eller facebook för senaste information.

Majolika Facebook Majolika Instagram Följ butiken på Facebook eller Instagram.

Öppettider:
Onsdag-Fredag: 12-18
Lördag-Söndag: 11-15

Adress: Karl Johansgatan 45, Majorna, Göteborg

Telefon: 0709-828564

Continue Reading

Lions Loppis Tjörn

Lions Loppis Tjörn är en av alla second handbutiker (även om de kallar sig Loppis) som Lions driver. Jag har tidigare varit på besök på deras i butik i Eriksberg, läs mer om den här.

Butiken på Tjörn ligger ett stenskast från Rörekullen Loppis i Ladan så ett tips är att besöka båda butikerna i samma veva för att öka chansen till fina fynd, om man känner för det.

Butiken är en fullsortiments-butik och här hittar ni allt från möbler till mindre prylar eller kläder.

Öppettider, adress och övrig information till Loppisen kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens hemsida för senaste information.

Öppettider:
Onsdagar: 15-18
Lördagar: 10-13

Adress: Aröd, Tjörn – Vägbeskrivning HÄR!

Hemsida: http://www.lionstjorn.org

Continue Reading

Rörekullen Loppis i Ladan

Rörekullen Loppis ligger utanför Göteborg på ön Tjörn. Adressen är Tolleby 4 i Aröd. En väldigt mysig loppis belägen i och utanför en lada på en gammal gård ute på landet. Här är det väldigt fint och gemytligt.

Loppisen är en fullsortiments-loppis och säljer det mesta, allt från möbler till inredning till kläder. Speciellt kul att gå runt i den delen av loppisen som är en gammal lada och inte bara kolla på alla prylar utan även på byggnaden i sig.

Loppisen säljer även lite drickor, glass och tilltugg i anslutning till kassan. Kan ju vara väldigt trevligt med en glass, speciellt en dag som den då jag var där då det var strålande sol!

Rörekullen Loppis i Ladan är väl värt ett besök!

Öppettider, adress och övrig information till Loppisen kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens facebook-sida för senaste information.

Öppettider:
Onsdagar: 15-18
Lördagar: 10-14

Adress: Tolleby 4, 47196 Bleket

Hemsida: http://www.rorekullen.se

facebook300px Följ butiken på Facebook.

Continue Reading
1 2 3 5