Majolika Antikt & Unikt

Share

Majolika Antikt & Unikt är en second handbutik på Karl Johansgatan 45 i Majorna i Göteborg.

Jag stötte på butiken av en slump på väg hem och passade på att kolla in butiken och prata med den supertrevliga kvinnan som arbetar där och driver butiken.

Jag passade såklart på att ta en del foton och här nedan kommer fyra stycken utvalda. Butiken var verkligen superfin! Mycket kul att titta på!

Öppettider, adress och övrig information till Loppisen kan ses nedan. Jag reserverar mig för ändringar i nedanstående uppgifter och hänvisar till butikens instagram och eller facebook för senaste information.

Majolika Facebook Majolika Instagram Följ butiken på Facebook eller Instagram.

Öppettider:
Onsdag-Fredag: 12-18
Lördag-Söndag: 11-15

Adress: Karl Johansgatan 45, Majorna, Göteborg

Telefon: 0709-828564

Continue Reading

Välkommen Åter

Share
Välkommen Åter

Välkommen Åter ligger på Älvsborgsgatan i Majorna i Göteborg. Ett stenkast därifrån ligger även butiken Majorna Saker Från Förr vilket är perfekt när man inte kan få nog av second hand och fina saker.

Det första man möts av när man närmar sig butiken är färgglada stolar, pallar, bord och andra möbler som är utställda framför butiken på trottoaren, väldigt trevligt. Även träbackar som är perfekt för diverse förvaring står ute på gatan, bild på allt detta finns nedan. När man kommer in i butikslokalen märker man att det är en väldigt liten men mysig lokal, här finns huruvida väldigt mycket att titta på. Taket är fullt av upphängda lampor, även i skyltfönstret finns massvis med lampor, ena väggen består av stringhyllor med fina koppar, ljusstakar och annat på. Sortimentet kan sammanfattas som en del möbler, prylar samt inredning.

Öppettider:
Tisdag: 12-18
Onsdag: 12-18
Torsdag: 12-18
Lördag: 11-15

Adress: Älvsborgsgatan 50, 414 72, Göteborg – Se adress på karta.

instagram30px facebook300px Följ butiken på instagram och facebook.

Telefon: 031 – 12 53 33

Continue Reading

Fabriken

Share
Fabriken

Fabriken ligger på Ekedalsgatan i stadsdelen Majorna i Göteborg. Butiken utgörs av en medelstor lokal med väldigt högt till tak, det är härligt ljust i butiken på grund av de stora skyltfönstrena och när man kommer in i lokalen märker man snabbt att här finns massvis med spännande möbler och inredning att beskåda. En fräck detalj är en gammal trappa som blivit igenbyggd och vars nedersta trappsteg nu istället tjänar som yta för produkter, bild på detta finns nedan.

Butikens sortiment utgörs av möbler, belysning, keramik, glas, konst med mera. På deras hemsida kan man läsa att ambitionen är att blanda allmoge, art deco, belysning med industriell prägel och nordiska klassiker från 50- och 60-talet, vilket är vad dom fyller sitt eget hem med.

Värt att nämna är också att fabriken hyr ut möbler samt inredning och hjälper till att inreda/leta inredning vid försäljning.

Öppettider:
Onsdag-Fredag: 12-18
Lördag: 12-16
Första söndagen varje måndag: 12-16

Adress: Ekedalsgatan 16, 414 66 Göteborg – Se adress på karta.

Hemsida: http://www.fabrikengbg.se/

facebook300px instagram30px Följ dom på Facebook och Instagram.

Telefon: 072 – 302 63 63

Continue Reading