Loppis Göteborg – Kolla in alla härliga loppisar!

Share

Loppis Göteborg är mitt inlägg på denna blogg där jag listar alla loppisar i Göteborg med omnejd som jag har besökt. Från början var tanken bara att skriva om second handbutiker men sedan ett tag tillbaka har jag valt att även ha med loppisar.

Så här är i alla fall listan på alla loppisar som jag hitills besökt. På startsidan finner ni för övrigt hela listan med alla second handbutiker OCH loppisar som jag besökt. Men i just detta inlägg kommer jag fokusera på enbart loppisarna.

Klicka er vidare till respektive loppis för en längre text, bilder samt alla annan information ni behöver veta.

Loppis Göteborg

Bagageloppis Slottskogen

Bagageloppis Slottskogen är en fantastisk loppis och väldigt stor, här finns mycket att titta på. Fyndfaktorn är stor och det hela känns som lite av en folkfest. Missa inte detta!

Loppis Göteborg Slottskogen

Loppis Backaplan

Loppis Backaplan ligger precis mellan Coop Form och Toys R Us på den stora parkeringen. Öppet på lördagar och söndagar och en stor inomhuslokal finnes när vädret är dåligt, dock även öppet vid bra väder. Positivt är att det är nära till flertalet affärer om man är shoppingsugen rent allmänt samt att restauranger finns runtomkring om man är hungrig.

backaplan-loppis

Rörekullen Loppis i Ladan

Rörekullen Loppis i Ladan är precis vad det låter som, en loppis i en lada. Loppisen ligger utanför Göteborg på Tjörn. Här är det väldigt lantligt fint och gemytligt och ett besök på en helg när man har lite mer tid över är helt perfekt. Och så får man sig en liten road-trip på köpet.

Rorekullen Loppis Ladan

Utby Promenadloppis

En gång per år annordnas denna härliga promenadloppis i villaområdena i Utby! Denna dag fyller de boende sina trädgårdar, garage med mera med massvis av prylar och saker de vill sälja! Mat av diverse slag säljs runt om i området. En folkfest helt enkelt!

utbypromenadloppis 2

// Joakim

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Continue Reading