Emmaus Björkå Linné

Share
Emmaus Björkå Linné

Emmaus Björkå Linné är 425 kvm stor är en av två stycken Emmaus-butiker i Göteborg, den andra är Emmaus Björkå Backaplan.

Till skillnad från Emmaus Backaplan har man här inga möbler utan utbudet är fokuserat på retroinspirerat mode för både herr, dam och barn, samt prylar.

Öppettider: 
Vardagar: 10-19
Lördag: 10-17
Söndag: 12-16

Adress: Linnégatan 9, 413 04, Göteborg – Se adress på karta.

facebook300px instagram30px Följ Emmaus Björkå på facebook och instagram.

Hemsida: http://emmausbjorka.se/butiker/goteborg/

Telefon: 031-775 35 40

Continue Reading

Emmaus Björkå Backaplan

Share
Emmaus Björkå Backaplan

Emmaus Björkå Backaplan är väldigt stor och har mycket av allt! Entréplan rymmer kläder, skor, accessoarer, väskor, smycken med mera och allt finns i mängder. Totalt finns det fem provrum på entréplan samt möjlighet att slå in och paketera sina fynd för resan hem.

En trappa ner finns källarplan med en enorm avdelning för böcker och magasin, massvis med husgeråd och porslin, möbler, lampor, soffor, mattor, tavlor, leksaker, fritidsartiklar och allt annat man kan tänka sig.

Det är alltid mycket kunder och personal i denna second handbutik och omsättningen på varor är stor.

Den andra butiken i föreningen Emmaus Björkå som finns i Göteborg är Emmaus Björkå Linné (klicka på länken för att läsa mer) med ett sortiment fokuserat på retroinspirerat mode och  prylar. Totalt finns det 7 butiker i föreningen, övriga städer är Borås, Halmstad och Malmö.

Sugen på att besöka mer second handbutiker?
Titta in på Allt i Hem som ligger vägg i vägg. Ett par hundra meter bort ligger även Antik Marknad. Klicka er in på respektiva butiks sida för mer information om öppettider med mera.

Öppettider:
Måndag-fredag: 10-18
Lördag: 11-16
Söndag: 12-16

Hemsida: http://emmausbjorka.se/goteborg-backaplan-angpannegatan-5/

facebook300px instagram30px Följ Emmaus Björkå på facebook och instagram.

Telefon: 031-51 81 16

Continue Reading