Lokalen GBG

Share
Lokalen GBG

Lokalen GBG är belägen på Ånäsvägen 44-46 i Göteborg nära Redbergsplatsen. Butiken låg fram tills nyligen i Gamlestaden i Göteborg vilket inte längre är fallet.

I sortimentet finns stolar, bord, soffor & fotöljer, förvaring, lampor samt ketegorin övrigt. Allt man kan tänka sig helt enkelt.

Lokalen GBG´s instagramkanal har i skrivande stund över tusen bilder och även deras hemsida presenterar butiken samt sortimentet på ett ypperligt sätt. Surfa in på någon av dessa kanaler för att få den bästa känslan över vad Lokalen GBG är.

Öppettider: 
Lördag: 12-15
Söndag: 13-16

Hemsida: http://lokalengbg.se

facebook300px instagram30px Följ butiken på facebook och instagram.

Adress: Ånäsvägen 44-46, 416 68, Göteborg – Se adress på karta.

Instagram: https://www.instagram.com/lokalengbg/?hl=sv

Telefon: 072-389 29 68

Continue Reading

Ebbes Hörna Bellevue

Share
Ebbes Hörna Bellevue

Ebbes Hörna Bellevue är en stor fullsortimentsbutik där kan kan fynda det mesta. Butiken är på två plan och man kommer via ingången först in till övre plan där porslin, köksutrustning och husgeråd möter blicken. Här är även kassan belägen där också smycken, klockor och accesoarer finns belägna bakom disk. Längre in på samma plan finns även en stor avdelning med skor och kläder.

En trappa ner finns källarplan, här är det lika stort som där uppe och huvuddelen av ytan består av möbler, hyllor, soffor, lampor med mera. Men här finns även mindre rum med till exempelvis böcker och magasin, sportartiklar, verktyg för hem och trädgård, textilier och ett rum med barnartiklar.

Ebbes Hörna är en del av Stadsmissionen med sammanlagt 8 butiker varav hela 7 stycken i Göteborgsområdet. Butikerna har en aning varierade profil så se till att kolla in detaljerna för varje butik.

Öppettider:
Vardagar: 10-18
Lördagar: 10-15
Söndagar: 10-15

Hemsida: http://www.stadsmissionen.org/second-hand/vara-butiker/bellevue/

Adress: Kopralsgatan 1, 415 05, Göteborg – Se adress på karta.

Telefon: 031-755 37 82

Continue Reading