Utby Promenadloppis

Share

Utby Promenadloppis hålls en gång per år (på sommaren) och nu senast var det tredje gången som loppisen annordnades. Känslan är lite den samma som Majorna Megaloppis som också den hålls en gång per år och då fylls verkligen Majorna till bredden med försäljare och köpare. För er som inte känner till konceptet är det den dagen på året fritt fram att gå ut på gatan och sälja sin gamla grejer. Och det gör verkligen folk! Även på Utby Promenadloppis var det väldigt mycket försäljare och köpare men såklart inte lika många som på Majorna Megaloppis. En annan skillnad är att den i Majorna hålls i stads-miljö och den i Utby i villaområdes-miljö. Man får helt enkelt besöka folks trådgårdar, garaga osv där de ställer ut!

Utbudet är variernande men en hel del leksaker och barnprylar, vilket inte är konstigt då det bor väldigt mycket familjer i villorna runt om i Utby, vilket även speglar utbudet.

På sina ställen sålde människor även mat av olika slag, allt från korv med bröd, eller fika till pulled pork!

Sammanfattningsvis en väldigt trevlig tillställning!

All information finnes på: https://www.utbypromenadloppis.se

//Joakim

Följ Secondhandgbg.se på Instagram och Pinterest:

Du kanske även gillar

2 kommentarer

  1. Hej! Om jag vill hitta en second hand/loppis som säljer större mängder tavlor, vart går jag då? Inga dyra tavlor, och gärna i Göteborgs innerstad!

    Blir glad för svar!
    Elin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *