Välkommen Åter

Share
Välkommen Åter

Välkommen Åter ligger på Älvsborgsgatan i Majorna i Göteborg. Ett stenkast därifrån ligger även butiken Majorna Saker Från Förr vilket är perfekt när man inte kan få nog av second hand och fina saker.

Det första man möts av när man närmar sig butiken är färgglada stolar, pallar, bord och andra möbler som är utställda framför butiken på trottoaren, väldigt trevligt. Även träbackar som är perfekt för diverse förvaring står ute på gatan, bild på allt detta finns nedan. När man kommer in i butikslokalen märker man att det är en väldigt liten men mysig lokal, här finns huruvida väldigt mycket att titta på. Taket är fullt av upphängda lampor, även i skyltfönstret finns massvis med lampor, ena väggen består av stringhyllor med fina koppar, ljusstakar och annat på. Sortimentet kan sammanfattas som en del möbler, prylar samt inredning.

Öppettider:
Tisdag: 12-18
Onsdag: 12-18
Torsdag: 12-18
Lördag: 11-15

Adress: Älvsborgsgatan 50, 414 72, Göteborg – Se adress på karta.

instagram30px facebook300px Följ butiken på instagram och facebook.

Telefon: 031 – 12 53 33

Följ Secondhandgbg.se på Instagram och Pinterest:

Du kanske även gillar

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *