Second Hand Möbler Göteborg

Second Hand Möbler Göteborg – Fem grymt bra butiker!

Second Hand Möbler Göteborg  har jag så pedagogiskt nog valt att kalla detta inlägg. Möbler finns såklart på massvis med second handbutiker men inte alla, och alla har heller inte ett jättestort utbud av möbler. Jag kan tänkte lista 5 stycken second handbutiker som har ett bra utbud av möbler. Tänkte även välja ut butiker som ligger i olika delar av stan så att alla kan ha nytta av denna lilla lista.

Nedan finner ni listan och för mer information om varje butik klicka helt enkelt på butikens namn.

Ånäsvägen 44

På Ånäsvägen 44 är bland annat Lokalen GBG ett bra val. Öppettiderna är onsdag-torsdag 12-18, fredag 12-15 och lördag-söndag 12-15.

Frölunda

Reningsborg i Västra Frölunda är 1300 kvm stort och har plats för en hel del möbler. Butiken har öppet Onsdagar 16-19 samt lördagar 10-13.

Hisingen

På Hisingen är det Emmaus Björkå på Backaplan som gäller. Öppet alla dagar i veckan och har på sin undervåning en hel del möbler.

Centrum

Holmens Marknad ligger nära centralstationen i Göteborg och har öppet alla dagar i veckan. Denna butik har verkligen mycket möbler och är kanske den största second handbutiken i Göteborg tillsammans med Myrorna på Järntorget.

Mölndal

Second Hand Mölndal (tekniskt sett utanför Göteborg) är en fullsortimentsbutik och har ett bra sortiment med möbler. Senast jag var där tittade jag lite extra på en riktigt fin gungstol, bara en sådan sak. Öppettiderna är onsdagar 12-18 samt lördagar 11-14

Lycka till med era möbleinköp!

PS! För att se alla butiker som finns med på secondhandgbg.se och som säljer möbler klicka er vidare till startsidan och kika under kategorien fullsortiment samt under kategorin möbler & inredning.

Second Hand Möbler Göteborg
Bild lånad från instagramkanalen @lokalengbg

Second Hand Möbler Göteborg
Bild tagen från Emmaus Björkå Backaplan

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *