Majorna Saker Från Förr

Majorna Saker Från Förr

Majorna Saker Från Förr finns på Mariagatan i Majorna i Göteborg. Butiken ligger på hörnet av Mariagatan och Älvsborgsgatan i ett klassiskt landshövdingehus, vilket känns helt rätt på något vis. Butiken har funnits på denna plats sedan 2012/2013 men öppnade först sin verksamhet redan 2010.

Redan innan man kommer in i butiken möts man av stolar, bord, mattor och annan inredning som finns uppställt utanför på gatan. Väl inne i butiken finns väldigt mycket att titta på och mycket som stjäl ens uppmärksamhet, i mitt fall tittar jag lite extra på ett enormt stort gammalt arkivskåp fyllt med en del roliga prylar, bild finns nedan. Majorna Saker Från förr har en inriktning på 1900-talssaker och har en spännande blandning av möbler, lampor, glas, porslin och mycket mer man kan tänkas ha hemma. Butiken saluför även en del vintagekläder. Det som inte får plats i butiken förvarar man på sitt lager så fråga personalen om ni letar efter något speciellt så kanske det kan finnas där.

Huruvida en mycket trevlig butik med ett grymt sortiment! Väl värt ett besök!

Öppettider:
Tisdag: 12-18
Onsdag: 12-18
Torsdag: 12-18
Fredag: 11-15
Lördag: 11-15

Adress: Mariagatan 13, 414 71, Göteborg – Se adress på karta.

Hemsida: http://www.majornassaker.net/

facebook300px instagram30px Följ butiken på Facebook och Instagram.

Telefon: 031 – 24 59 00

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *