Fabriken

Fabriken

Fabriken ligger på Ekedalsgatan i stadsdelen Majorna i Göteborg. Butiken utgörs av en medelstor lokal med väldigt högt till tak, det är härligt ljust i butiken på grund av de stora skyltfönstrena och när man kommer in i lokalen märker man snabbt att här finns massvis med spännande möbler och inredning att beskåda. En fräck detalj är en gammal trappa som blivit igenbyggd och vars nedersta trappsteg nu istället tjänar som yta för produkter, bild på detta finns nedan.

Butikens sortiment utgörs av möbler, belysning, keramik, glas, konst med mera. På deras hemsida kan man läsa att ambitionen är att blanda allmoge, art deco, belysning med industriell prägel och nordiska klassiker från 50- och 60-talet, vilket är vad dom fyller sitt eget hem med.

Värt att nämna är också att fabriken hyr ut möbler samt inredning och hjälper till att inreda/leta inredning vid försäljning.

Öppettider:
Onsdag-Fredag: 12-18
Lördag: 12-16
Första söndagen varje måndag: 12-16

Adress: Ekedalsgatan 16, 414 66 Göteborg – Se adress på karta.

Hemsida: http://www.fabrikengbg.se/

facebook300px instagram30px Följ dom på Facebook och Instagram.

Telefon: 072 – 302 63 63

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *