Allt i hem

Allt i hem

Allt i hem är en second butik med en med massvis av second hand, vintage och retro-objekt i form av möbler och inredning. Butiken ligger vägg i vägg och är alltså granne med den stora Emmaus Björkå Backaplan butiken vilket gör det enkelt att besöka dessa två butiker i samma veva.

Butiken utgörs av en liten korridor som är prydd med tavlor och andra föremål och som leder en in till en stor lokal som är huvuddelen av butiken. Här är det högt till tak och dagsljus lyser in från ovanifrån då det är fönster i taket. Alla möbler och all inredning bildar små gångar i butiken då man verkligen har fyllt lokalen till bredden med massvis av spännande föremål, det känns nästan lite som en labyrint på sina ställen.

Man får känslan att man här kan finna en del oväntade grejer vilket bjuder upp till ett spännande besök.

Öppettider:
Vardagar: 11-17
Lördagar: 11-14
Söndagar: 10-16

Adress: Ångpannegatan 5, 417 05 Göteborg – Se adress på karta!

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *