Saron Second Hand

Saron Second Hand

Saron Second Hand är öppet torsdagar samt lördagar och inför öppning ringlar köerna ofta långa ute på gatan utanför “Hemköp-byggnaden” i Annedal där insläppet till butiken sker (Ligger på våningen ovanför Hemköp).

Saron är en fullsortimentsbutik som har allt och de beskriver sig själva enligt sin hemsida på följande vis:

“Här fyndar du möbler, kläder, skor, porslin, textil, böcker, teknik och mycket mer! Vi har även ett café med hembakat öppet vid varje försäljning. Överskottet från vår verksamhet går till välgörenhet. Välkommen att fynda, fika och på köpet göra världen lite bättre!”

Öppettider:
Torsdag: 16-19
Lördag: 10-13

Hemsida: Klicka här!

facebook300px instagram30px Följ Saron Second hand på facebook och instagram.

Adress: Brunnsgatan 5, 413 12 Göteborg – Se adress på karta.

Telefon: 031-741 12 12

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *