Plastac Retro

Share
Plastac Retro

Plastac Retro på Andra långgatan 18 i Göteborg är en second handbutik med massvis av prylar från 50, 60 och 70-talet. När det gäller produktkategorierna fotografi och stereo som man också saluför finns även nyare föremål än så.

Sortimentet i butiken utgörs som sagt av fotografi och stereo-produkter men även av porslin, lampor, tavlor, modelltåg, modellbilar och mycket annat i retrostil. Allt samlat i den relativt lilla lokalen vilket ytterliggare bidrar till känslan av att det finns väldigt mycket att titta på.

Öppettider:
Tisdag-Torsdag: 12-18
Lördag: 12-15

Hemsida: http://plastac.se

facebook300px instagram30px Följ butiken på facebook och instagram.

Adress: Andra Långgatan 18, 413 28, Göteborg – Se adress på karta.

Telefon: 073-776 47 79

Följ Secondhandgbg.se på Instagram och Pinterest:

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *