Mölndal Second Hand

Mölndal Second Hand

Mölndal Second Hand ligger längs med Mölndalsån (tekniskt sätt utanför Göteborg). Butiken utgörs av två stycken stora våningar fyllda med varor samt av ett litet cafe. Second Hand Mölndal är en fullsortimentsbutik och här hittar du bland annat möbler, soffor, bord, stolar, tavlor, prylar, kläder och böcker. Det mesta finns här helt enkelt.

Butiken startades 1990 och detta är tredje lokalen man befinner sig i och har tidigare fått flytta vidare på grund av att man växt i storlek. Vilket jag antar att man kan tolka som ett teckan på att butiken har nöjda och återkommande kunder.

Överskottet går till välgörenhet.

Öppettider:
Onsdagar: 12-18
Lördagar: 11-14

Hemsida: http://molndalsecondhand.se/

Adress: Södra Ågatan 10, 431 35, Mölndal – Se adress på karta.

Telefon: 031-27 40 40

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *