Ex Exklusiv

Ex Exklusiv

Ex Exklusiv ligger på Teatergatan i Göteborg nära Avenyn. Butiken har funnits där sedan starten år 2003.

Sortimentet utgörs av exlusiva samt kvalitativa damkläder och accesoarer. Butikens koncept är att sälja dessa objekt till ett fördelaktigt pris gentemot vad de en gång har kostat. På butikens hemsida kan man även läsa att många av butikens klädinlämnare köper sina kläder utomlands vilket gör att man kan erbjuda kläder som vanligtvis inte säljs i sverige.

Butikens hemsida är även en fantastisk tillgång när det gäller att visa upp kläder och accessoarer som butiken har eller har haft inne, i skrivande stund finns flera tusen inlägg där. Besök sidan genom att klicka här!

Ex Exklusiv

Öppettider:
Vardagar: 11-18Lördagar: 11-14

Adress: Teatergatan 17, 411 35, Göteborg – Se Adress i Google Maps!

Hemsida: http://www.exexklusiv.se

facebook300px instagram30px Följ Ex Exklusive på facebook och instagram.

Telefon: 031-20 96 96

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *