Evergreen Second Hand-butik

Evergreen

Evergreen Second Hand-butik finns på Redbergsplatsen i Göteborg och är stans äldsta second handbutik.

Sortimentet utgörs av damkläder i en mix av nyare märkeskläder samt 50-, 60- och 70-talsvintage. Även smycken och accessoarer finns till försäljning. Alla kläder, väskor och smycken är inlämnade på kommision av privatpersoner vilket garanterar ett brett sortiment med massor av spännande mode.

Butiksmiljön är väldigt genomarbetad och man har lagt mycket tanke bakom det hela konceptet. Ägarinnan själv säger följande angående hennes uppgift att uppvisa en inspirerande butik: “Det är alltid en utmaning att skapa harmoni bland alla udda kläder, skor och väskor. Jag älskar att arrangera dessa i små stilleben som tillsammans ger den speciella Evergreen-atmosfären.”

Öppettider:
Vardagar: 12-18
Lördagar: 11-15

Adress: Ånäsvägen 6A, 416 67, Göteborg – Se adress på karta.

Hemsida: Klicka här!

facebook300px instagram30px Följ butiken på facebook och instagram.

Telefon: 031-21 56 60

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *