Myrorna Järntorget

Myrorna Järntorget

Myrorna Järntorget i Göteborg är troligen den största second handbutiken i Göteborg med sina fyra våningar och med sitt enorma utbud av kläder, skor och accessoarer. Möbler och inredning utgör däremot en mycket mindre del av utbudet.

På våning 1 finner ni glas & porslin, husgeråd och textil. Våning 2 utgörs av möbler, herrkläder, sport och fritid samt böcker. På våning 3 tar damkläder, skor och accesoarer plats och på våning 4 finns kategorierna barn och specialare.

Det är alltid mycket kunder, personal och “aktivitet” i butiken vilket bidrar till en levande atmosfär.

Öppettider:
Vardagar: 10-19
Lördagar: 11-17
Söndagar: 12-16

Hemsida: http://myrorna.se/

facebook300px Följ myrorna på Facebook!

Adress: Järntorgsgatan 10, 413 01, Göteborg – Se adress på karta.

Telefon: 031-701 89 32

Du kanske även gillar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *