Ebbes Hörna Bellevue

Ebbes Hörna Bellevue

Ebbes Hörna Bellevue är en stor fullsortimentsbutik där kan kan fynda det mesta. Butiken är på två plan och man kommer via ingången först in till övre plan där porslin, köksutrustning och husgeråd möter blicken. Här är även kassan belägen där också smycken, klockor och accesoarer finns belägna bakom disk. Längre in på samma plan finns även en stor avdelning med skor och kläder.

En trappa ner finns källarplan, här är det lika stort som där uppe och huvuddelen av ytan består av möbler, hyllor, soffor, lampor med mera. Men här finns även mindre rum med till exempelvis böcker och magasin, sportartiklar, verktyg för hem och trädgård, textilier och ett rum med barnartiklar.

Ebbes Hörna är en del av Stadsmissionen med sammanlagt 8 butiker varav hela 7 stycken i Göteborgsområdet. Butikerna har en aning varierade profil så se till att kolla in detaljerna för varje butik.

Öppettider:
Vardagar: 10-18
Lördagar: 10-15
Söndagar: 10-15

Hemsida: http://www.stadsmissionen.org/second-hand/vara-butiker/bellevue/

Adress: Kopralsgatan 1, 415 05, Göteborg – Se adress på karta.

Telefon: 031-755 37 82

Du kanske även gillar

2 kommentarer

  1. Hade faktiskt INTE rekommenderat denna butik då man blir oerhört otrevligt bemött och nekad köp då prislappen mycket väl stämde MEN att personen som stod bakom kassan just då inte höll med om att kollegans tidigare prissättning vad bra och därmed höjer priset flera gånger om.

    1. Jag har faktiskt bott ett par hundra meter från butiken förut och varit där massvis med gånger och bara haft bra besök. Synd att du haft en dålig upplevelse =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *